Touch of Matrix

Touch of Matrix, TOM, is een bewustzijnstherapie die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van G├╝nther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen maakt dat niets onmogelijk is.

Want stel je eens voor dat wat wij wonderen noemen inderdaad een deel van een wetenschap is die we, vooralsnog, niet kunnen bewijzen.

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat je een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, wij noemen dat je Ware Ik. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw (laten we zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk. Je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzonder is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven. Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven . Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

Touch of Matrix
Ik ben bewust
Ik accepteer
Ik omarm
Ik laat los in liefde en dankbaarheid

Touch of Matrix logo